• De praktijk

  Onze aanpak is steeds hetzelfde

  Enthousiast en positief

  “Re-flex" staat voor twee relevante begrippen binnen mijn werkdomein, nl. revalidatie en flexibel. Het woord revalidatie spreekt voor zich. Ik ben gespecialiseerd in Manuele Therapie. Hierdoor focus ik mij niet op één specifieke doelgroep. Ik hou van variatie en werk graag met patiënten van verschillende leeftijden: kinderen, jongeren, volwassenen en senioren.
  Behandelingen op basis van uw profiel

  Iedere situatie is uniek

  Ik werk zowel in de praktijk als op huisbezoek. Met flexibiliteit benadruk ik de open communicatie tussen enerzijds mezelf en de patiënt en anderzijds mezelf en andere hulpverleners. Op deze manier zullen herstelbelemmerende en -bevorderende factoren veel sneller in kaart kunnen gebracht worden waardoor de revalidatie succesvoller zal verlopen.

  Gecertificeerd

  Met een diploma in de kinesietherapie en een certificaat voor dry needling heeft Kine Re-flex de nodige kwalificaties

  Bijscholing

  Het regelmatig bijwonen van opleidingen en sessies zorgen ervoor dat Re-fleX blijft handelen volgens de laatste technieken.

  Werkwijze

  Iedere situatie is uniek, daarom zoeken we graag samen met u naar de geschikte oplossing die voor u het beste werkt.

  Kinesitherapie Re-flex


  Re-flex is een kinepraktijk gelegen in het centrum van Sint-Niklaas. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van klachten ter hoogte van de wervelkolom, onderste- en bovenste lidmaten.

  Contact